top of page

Workshop Pottenbakken
Maak kennis met draaien én maak je eigen unieke potje!

Wat ga je doen?

Tijdens de workshop pottenbakken maak je kennis met het draaien van een potje op de draaischijf. Hier is geen ervaring voor nodig!

 

We beginnen met een aantal demonstraties waarna je je eerste potjes draait. Na 2 uur kies je je favoriete potje uit. Voor dit potje mag je een glazuur kiezen. Het potje moet nu 2 weken drogen, waarna het wordt gestookt, geglazuurd en weer wordt gestookt! Je potje is nu voedselveilig en kan in de vaatwasser en magnetron! Na 3-4 weken kan je het potje ophalen of kan je ze tegen de verzendkosten laten versturen.

Heb je al een keer gedraaid dan kan je ook kiezen voor de 2 daagse cursus!

Waar?
Het atelier bevindt zich in UNIT 13 in het gebouw van Labs55 aan de Lulofsstraat 55 in Den Haag.

 

Kosten

De kosten van een workshop bedragen 90 euro per persoon. De workshops worden gegeven in groepen van maximaal 6 deelnemers afhankelijk van het aantal aanmeldingen. 

 

Ben je met een groep van 6 dan is het mogelijk om een afspraak buiten de agenda te maken. Neem in dit geval contact op via het contactformulier.

Let op! Het kan zijn dat de voertaal tijdens de workshop Engels is in verband met andere deelnemers of de docent. De meeste docenten spreken ook Nederlands.

Book your workshop here
Eerstvolgende beschikbaarheid is in mei

bottom of page